Biljartmaterialen

In de kleine, maar knusse winkel aan de Middenweg 597 te Heerhugowaard - De Noord vind u een grote keuze aan biljartmaterialen. Vrijwel alles is op voorraad en indien even niet, dan zorgen wij dat het binnen enkele dagen wel aanwezig is. Een groot assortiment van keuen (alle merken), handschoentjes, biljartballen, scoreborden, keurekken, foudraals, reinigingsmiddelen en nog veel meer in een ruim assortiment aanwezig.

Op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur staan wij voor u klaar. Schikt een ander moment u beter? Geen punt; we kunnen u ook op afspraak helpen.

Dirk helpt u graag en indien gewenst zal hij u ook advies kunnen geven. Een keu moet goed liggen/voelen. Het gewicht, de balans en uitvoering bepalen of de gekozen keu een juiste keuze is. Bij Snip Biljarts mag u de keu proberen. In de showroom staan een verwarmd biljart waarop u kunt testen, waarna u een definitieve keuze kunt maken.

Ook reparaties van uw keu worden met zorg uitgevoerd. Een nieuwe pommerans en/of beentje kunnen van grote invloed zijn op uw biljartprestaties. Goed en vooral goed onderhouden materiaal is essentieel in de biljartsport.

© 2020 dirksnip-biljarts.nl